Tobias 6 år

Tenk i dag er den dagen du har ventet på lenge lille gutten min, eller store gutten har du vel blitt. I dag er du hele 6år, året du slutter i bhg og begynner på skolen. En stor dag i livet ditt så jeg håper du husker lenge, i dag skal vi kose oss i kongeparken med familien.

Tenk at du som bare var 2240gram å 43cm er blitt en stor og pliktoppfulgende gutt på hele 6år. Ja jeg kan ikke si det nokk, for jeg er så stolt. Så stolt over og fått være moren din i hele 6 år.

Du har gitt meg så utrolig masse.

Gjennom disse 6 årene har du lært meg det og elske en person mer en det du trodde gikk an. Du har gjort meg sliten og trøtt det første leveåret ditt. Men du har gitt meg så utrolig mye mer en det. Kjærlighet, glede, tårer, tålmodighet, latter og ikke minst mange flotte år sammen med deg.

Jeg trodde aldri jeg skule være 24 år å mamma til en gutt på 6 som snart begynner på skolen og starter et nytt kapittel i livet sitt. Et kapittel som vi begge gleder oss til. Noe helt nytt og noe utrolig stort i livet.

Jeg husker enda den dagen du kom i livet vårt, både jeg, pappa og mormor braste ut i tårer når du kom til verden 28.06.2011 kl 18:55.

Her er en helt fersk Tobias som kom til verden <3 

 

Jeg vil avslutte med og si vi er så stolt over deg å øsnker deg alt godt resten av livet.

STORE KLEMMER FRA MAMMA, PAPPA OG LILLEBROR DENNIS <3
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits